Top 20 Belgium NYX FACE Awards 2016

Top 20 Belgium NYX FACE Awards 2016IK ZIT BIJ DE TOP 20 VAN DE BELGIUM NYX FACE AWARDS!!! Na lang twijfelen of ik wel zou meedoen, omdat ik me zo awkward voel op camera, heb ik het toch gedaan en nu zit ik dus bij de top 20. Ik ben verschrikkelijk blij en kan ook niet wachten om te beginnen aan de eerste uitdagen. Het thema is Fairy Tales en ik moet eerst nog eens héél goed nadenken over welke look ik precies wil maken. Ik heb zoveel ideeën dat ik gewoon niet kan kiezen…

Hier zie je mijn entry video voor de NYX FACE Awards. Het was mijn eerste keer echt praten in een video dus het klinkt nog een beetje awkward, maar hopelijk gaat dat volgende keer al beter. Ik vind video’s bewerken heel leuk maar werk nu met Windows Movie Maker en dat is toch niet echt een geweldig programma. Je kan er alleen de basics mee en de kwaliteit van het beeld werd ook ineens veel slechter na het opslagen. Als jullie nog goede aanraders hebben voor een bewerkingsprogramma voor Windows laat het mij dan zeker weten ‘cause I need it!

Top 20 Belgium NYX FACE Awards 2016 Top 20 Belgium NYX FACE Awards 2016Ik wil ook zeker verder gaan met Youtube, ookal zeg ik dat ondertussen al een jaar. Hopelijk word ik het filmen nu een beetje gewoon en lukt het mij ook echt deze keer. Dus even een beetje self promo: abonneer je op mijn Youtubekanaal als je wil!

Top 20 Belgium NYX FACE Awards 2016 Top 20 Belgium NYX FACE Awards 2016Ik hou jullie zeker op de hoogte van dit geweldige avontuur en als jij nog leuke ideeën hebt voor een make-up look met als thema Fairy Tales, let me know!

XOXO Jerka

1 comment
  1. Iedereen vindt zijn eigen opgenomen stem raar klinken. Denk dat het te maken heeft met het feit dat je het dan als buitenstaander hoort. Je doet dat heel goed!
    Volgende opdracht zal wel al snel moeten zeker als uitslag al op 3/6 komt (als ik het goed begrepen heb tenminste). Je gaat dat goed doen. Je mag al zeker heel fier zijn op je top-20 plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *