Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Sin

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinDe Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Sin is volgens Urban Decay anders dan andere highlighters. Het poeder is zo fijn gemalen dat het een licht gevoel en een super zachte crème-achtige textuur heeft. Je kan een klein beetje product of juist veel aanbrengen want deze draagbare formule is altijd mooi en het maakt niet uit hoeveel laagjes je over elkaar aanbrengt.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinUrban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinDe highlighter zit verpakt in een kartonnen metalic doosje. Vooraan staat de naam van het product en achteraan vind je de ingrediënten en een beetje informatie over deze highlighter.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinOp de zijkant plakt een sticker in de kleur van de highlighter met de naam erop.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinUrban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinDe verpakking van de highlighter zelf is van metallic plastic. Het logo van Urban Decay op de voorkant is doorzichtig waardoor je het design aan de binnekant kan zien en ook een beetje van het product.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinDe sticker op de achterkant heeft ook weer de kleur van de highlighter.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinUrban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinHet doosje sluit met een stevige magneet en binnenin gaat je oog onmiddellijk naar het design op het deksel. Het is eens iets anders dan een spiegel en het ziet er leuk uit, maar voor mij geeft het dit product geen meerwaarde. Het doosje is niet heel groot en de pan zelf is dan nog een stukje kleiner. Je krijgt 6,8g product.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Sin Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinDe poeder voelt inderdaad vrij zacht aan, maar ik vind de textuur zeker niet crème-achtig zoals Urban Decay beweert. De Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Sin is wit goud met een zilveren shine.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinDe highlighter brengt makkelijk aan en je kan hem heel goed opbouwen. Ik heb op deze foto’s 3 laagjes aangebracht en de highlighter smelt prachtig samen met de rest van mijn make-up. De kleur is ook echt prachtig en perfect voor mijn huidskleur.

Over de formule en kleur van deze highlighter heb ik geen klachten. Ik gebruik deze highlighter heel graag en ook vrij vaak. Maar er is toch een minpuntje, namelijk de prijs. Deze Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Sin kost €30 en dat vind ik persoonlijk te veel voor dit product. Zoals ik al zei zijn de formule en kleur gewoon goed, maar er is niets speciaal aan deze highlighter. Ik heb verschillende highlighters met dezelfde kleur die even blinding zijn en minder kosten.

Ik zal deze highlighter dus wel regelmatig gebruiken en ik vind hem fijn maar ik zal hem zeker niet opnieuw kopen omdat ik hem toch een beetje te duur vind voor wat het is.

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter SinJe kan de Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Sin voor €30,50 kopen op urbandecay.be.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 17/03/2018 / 11:55

    Hij is heel mooi, maar inderdaad een beetje prijzig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *