Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

De Urban Decay All Nighter Liquid Foundation is een full coverage foundation die de hele dag en nacht perfect zou blijven zitten. Door de waterproof en olie-absorberende formule heeft deze foundation een matte finish. Volgens Urban Decay is dit de perfect foundation voor overdag, omdat hij zo comfortabel is, maar ook voor een nachtje uit, omdat hij mat blijft en zo long wearing is.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation Urban Decay All Nighter Liquid FoundationDe foundation komt in een kartonnen doosje met een metallic zilveren finish en grijze details op.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation Urban Decay All Nighter Liquid FoundationOp de achterkant vind je informatie over de foundation en de ingrediënten. Deze foundation belooft heel veel. Hij is niet alleen full coverage, long wearing, mat, waterproof en oil free maar hij zou je huid ook flawless maken en tegelijk ook heel comfortabel zijn.

Urban Decay All Nighter Liquid FoundationBovenaan het doosje plakt een sticker met de kleur van de foundation. Ik heb de lichtste kleur, 1.0. In totaal zijn er 24 verschillende tinten van de Urban Decay All Nighter Liquid Foundation.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation Urban Decay All Nighter Liquid FoundationIk vind de flacon echt heel mooi. Lang en smal en van zilver metaal, met vooraan een opening waardoor je in de flacon kan kijken. Ik vind dat altijd heel handig, dat je kan zien hoeveel product er nog in zit.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation Urban Decay All Nighter Liquid FoundationAchteraan vind je nog een beetje info over de foundation en onderaan de flacon zie je de kleur.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation Urban Decay All Nighter Liquid FoundationWanneer je de dop van de flacon haalt zie je een pompje. Daar komt een goede hoeveelheid uit en is makkelijk in gebruik.

Urban Decay All Nighter Liquid FoundationDe foundation ziet er eerst niet heel dik uit, hij loopt niet van mijn hand af maar hij is ook niet super dik. Wanneer ik hem begin uit te blenden voelt hij ook niet dik of zwaar aan maar er zit wel echt heel veel pigment in. De kleur van de foundation is vrij licht, maar ik heb al van verschillende mensen gehoord dat deze oxideert en dus nog donkerder word na een paar minuutjes. We shall see.

Urban Decay All Nighter Liquid FoundationHet duurde wel vrij lang voor dat er product uit de flacon kwam de eerste keer dat ik de foundation gebruikte. Op bovenstaande foto had ik nog niet eens 1 volledig pompje gebruikt op mijn hand en de flacon is precies al voor 1/4 leeg. Deze flacon werkt met een systeem dat het product naar boven wordt geduwd, zo blijft er bijna niets aan de randen plakken.

Urban Decay All Nighter Liquid FoundationOp de linkse foto draag ik enkel dagcrème en een primer. Op de rechte foto draag ik de Urban Decay All Nighter Liquid Foundation met dagcrème en primer eronder.

Urban Decay All Nighter Liquid FoundationOp het eerste zicht accentueert de Urban Decay All Nighter Liquid Foundation mijn droge plekjes en textuur heel erg. Ookal heb ik die eigenlijk amper. Vooral rond mijn neus, die een beetje droog is, en op mijn kaaklijn, waar ik een paar onzuiverheden heb, ziet het er niet zo goed uit.

Urban Decay All Nighter Liquid FoundationOp deze foto’s heb ik ook concealer aangebracht en mijn gezicht afgepoedert. De textuur is nu al minder te zien, maar rond mijn neus zie je de droge vlekken wel nog fel.

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation Urban Decay All Nighter Liquid FoundationOp deze foto’s heb ik ook de rest van mijn make-up aangebracht. Naarmate de foundation langer op mijn huid zat en de kans had om een beetje meer in mijn huid te ‘smelten’ begon hij er al veel beter uit te zien. Zeker wanneer ik een dewy setting spray aanbracht waren alle problemen precies opgelost. Alleen de textuur op mijn kaaklijn is niet helemaal weg maar wel al veel minder opvallend.

Toen ik de Urban Decay All Nighter Liquid Foundation aanbracht dacht ik eerst echt dat dit een heel grote fail ging zijn. Hij geeft heel veel dekking maar zag er ook super cakey uit en accentueerde al het slechte van mijn huid, terwijl die er zonder foundation eigenlijk vrij goed uit ziet. Maar wanneer ik de rest van mijn make-up aanbracht begon dat al te verbeteren. Ik heb niet zo veel poeder gebruikt als ik normaal doe, dat was ook gewoon niet nodig omdat de foundation zelf al vrij mat is, en ik heb een dewy setting spray gebruikt, die echt heel veel geholpen heeft.

Ik dacht ook dat de kleur te licht ging zijn, maar zoals ik al van anderen had gehoord oxideert de foundation toch zeker naar een tint donkerder waardoor hij een perfecte match is voor mij. Heel oncomfortabel voelt de foundation niet aan, maar ik zou hem toch niet dagelijks kunnen gebruiken. Ik voel dat ik een dikkere laag op mijn huid heb dan normaal en dat vind ik gewoon niet zo prettig voor elke dag. Maar voor een avondje weg zou ik hem wel gebruiken.

Mijn andere make-up bracht ook heel goed aan over de Urban Decay All Nighter Liquid Foundation. Het enige dat niet goed ging was concealer aanbrengen op mijn neusbrug, de foundation verdween precies helemaal en het zag er niet mooi uit.

Als je een droge huid hebt zou ik een beetje oppassen met deze foundation, maar heb je een oily skin met niet super veel textuur dan is dit zeker een goede full coverage foundation.

Je kan de Urban Decay All Nighter Liquid Foundation voor €36,90 kopen op urbandecay.be.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 24/01/2018 / 20:50

    Wat een mooie foundation! Ziet er goed uit op de huid (:
    Helaas heb ik een droge huid, dus dit is geen foundation voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *