Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedDe Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed heeft een super fijne en zachte formule die soepel aanbrengt, geen strepen achterlaat en een stralende gloed creëert die lang blijft zitten. Door speciale highlighter performing pigments technologie heeft de Beached Bronzer een rijke kleur en precies de juiste dekking. Dat is wat Urban Decay zelf zegt over deze bronzer. Klinkt veelbelovend, maar is het ook allemaal waar?

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedDe Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed komt in een kartonnen, glanzend doosje met een palmbonenprint en het Urban Decay logo erop.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedOp de achterkant van het doosje staat een beetje uitleg over de bronzer en op de zijkant vind je de naam terug. Er zijn in totaal 2 kleuren, Sun-Kissed en Bronzed. Ik heb Sun-Kissed, de lichtste kleur.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedDe bronzer compact zelf heeft vooraan ook zo’n palmboom print. De onderkant is metallic rose gold met een sticker met de naam van de bronzer erop.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedDe binnenkant van de bronzer heeft diezelfde rose golden kleur en in het deksel zit een heldere spiegel.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedHet poeder ziet er heel glad en zacht uit. Zo op het eerste zicht lijkt mij dit een perfecte bronzer om warmte in het gezicht te brengen, maar hij is niet super warm dus je kan er ook mee contouren.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedOp mijn hand ziet de bronzer er eigenlijk net hetzelfde uit als in de pan. En hij voelt ook heel zacht aan. Nu zie ik ook wat Urban Decay bedoelt met die stralende gloed. De bronzer is mat maar heeft ook een subtiele satin finish.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedHier draag ik de Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed zonder blush of highlighter, over mijn foundation.

Urban Decay Beached Bronzer Sun-KissedHier draag ik de bronzer op mijn wangen samen met een highlighter en langs mijn haarlijn.

Wat mij als eerste opvalt is dat de Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed niet super gepigmenteerd is, maar je kan hem wel opbouwen. Dat is eigenlijk wel goed voor een bronzer want zo kan je eigenlijk nooit te veel aanbrengen. En zoals ik al dacht ik deze bronzer warm genoeg om de warmte terug in je gezicht te brengen, maar ook koel genoeg zodat je ermee kan contouren. Ook brengt de bronzer heel makkelijk aan en blend hij perfect uit.

Je kan de Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed voor €31,50 kopen op iciparisxl.be.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 07/02/2018 / 17:26

    Wauw ik vind m heel mooi! Heel fijn dat je m kan opbouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *