Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteDe Urban Decay Naked oogschaduwpaletten zijn verschrikkelijk populair. Er zijn ondertussen al 5 verschillende Naked paletten, met als laatste het Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette. Een palette met 12 warm toned oogschaduws met een mix van mat en shimmer. De vorige Naked paletten vond ik niet zo interessant, omdat ze vooral koele kleuren hadden waar ik niet zo van hou. Maar dit Naked Heat palette is echt volledig mijn ding qua kleur.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteHet Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette zit verpakt in een kartonnen doosje. Op de voorkant staat de naam van het palette en een afbeelding van de oogschaduwkleuren.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteOp de achterkant vind je informatie over het palette. Hier zie je ook direct dat je er een kwast bij krijgt en onderaan staat nog eens een afbeelding van oogschaduwkleuren met de namen erbij.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteHet kartonnen doosje is niet zoals de meeste normale verpakkingen. Je moet het palette er uitschuiven wat ik wel een leuke extra vind. Ik heb geen idee of dit bij de andere Naked paletten ook zo is want die heb ik niet.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteWanneer je het palette uit de doos haalt zie je in de doos verschillende verbrande lucifers afgebeeld.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteHet palette zelf is van hard plastic en de achtergrond ziet eruit als vuur. De naam van het palette staat op de voorkant in een beige kleur.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteDe achterkant van het palette is oranje.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteHet Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette voelt heel luxueus en zwaar aan. Ik vind de kleuren van het palette wel mooi en het ziet er interessant uit maar het geheel is niet direct iets waar ik tot aangetrokken ben.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteHet palette heeft een magnetische sluiting die perfect werkt en wanneer je het palette opent zie je dit. Je krijgt 12 oogschaduws met de naam onder de pan, een dubbelzijdige kwast en een spiegel. De binnenkant van het palette is oranje en bruin.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteDe spiegel is groot en helder en zeker handig als je geen andere spiegel bij je hebt.
De kwast is goed. I know, het gebeurt niet vaak dat ik zeg dat een kwast uit een palette goed is, maar Urban Decay maakt daar echt werk van. Ik kan met deze kwast geen volledige look maken, maar blenden gaat hier perfect mee!

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteUrban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteOunce heeft een ivoor kleur en heeft een shimmery finish.
Chaser is licht bruin en heeft een matte finish.
Sauced heeft een zachte terracotta kleur met een matte finish.
Low Blow is zacht bruin met een matte finish.
Lumbre is glanzend koper met een gouden shimmer.
He Devil heeft een diep rode kleur met een matte finish.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteDirty Talk is diep rood met een metallic finish.
Scorched heeft een diep rode kleur met een paarse metallic finish.
Cayenne heeft een diepe terracotta kleur met een matte finish.
En Fuego is burgundy met een matte finish.
Ashes is donker bruin met een matte finish.
Ember is burgundy met een metallic koperen finish.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow PaletteDe 3 oogschaduws met een metallic finish hebben een geweldige kwaliteit. De pigmentatie is top, ze voelen zacht aan en brengen ook heel makkelijk aan. De 2 oogschaduws met een shimmery finish zijn ook goed. Deze hebben wel een paar lagen nodig om een goede pigmentatie te krijgen maar ze voelen zacht aan en de shimmer komt goed naar voren. Bij de andere oogschaduws, de matte, verschilt de kwaliteit per kleur. De lichte kleur Chaser heeft niet de beste pigmentatie en deze voelt een beetje droog aan. De 2 donkerste kleuren, En Fuego en Ashes, voelen heel droog aan en het is vrij moeilijk om een goede en egale pigmentatie te krijgen bij deze. De andere matte kleuren voelen zacht aan en hebben een goede pigmentatie.

Het Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette heeft een paar heel mooie kleuren en de kwaliteit is wel oke, maar ik heb echt wel verschillende paletten die veel beter zijn dan deze. Zeker voor de prijs van dit palette, rond de €55, en de hype rond de Naked paletten, verwachtte ik net iets meer van dit palette. Ik zal hem zeker wel af en toe gebruiken, maar hij gaat niet mijn eerste keuze zijn. Zeker omdat ik al zoveel warm toned paletten heb waarin ik deze 12 kleuren kan terugvinden met een betere pigmentatie.

Je kan het Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette voor €55,20 kopen op urbandecay.be of voor €54,90 op iciparisxl.be.

XOXO Jerka

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *