Wet n Wild Photofocus Foundation

Wet n Wild Photofocus FoundationEen tijdje geleden schreef ik over een zeer gehypte drugstore foundation, namelijk de Milani Conceal + Perfect Foundation. Nu heb ik weer zo’n super populaire budget foundation, de Wet n Wild Photofocus Foundation. Een foundation speciaal gecreëerd om de flashback van een flits tegen te gaan. Het zou dus een perfecte, buildable coverage, foundation zijn voor op foto en video, die je huid er flawless en mat laat uitzien. Veelbelovend dus!

Wet n Wild Photofocus FoundationDe flacon van de Wet n Wild Photofocus Foundation is van doorzichtig glas, met zwarte tekst. Simpel, niet super mooi maar wel gewoon handig en overzichtelijk. Vooraan op de flacon staat ook de kleur van de foundation. Ik heb Nude Ivory, de lichtste kleur.

Wet n Wild Photofocus Foundation Wet n Wild Photofocus FoundationOp de achterkant vind je informatie over de foundation, en als je het stickertje open doet vind je nog meer info en ook de ingrediënten.

Wet n Wild Photofocus FoundationDeze foundation heeft een draaidop die goed sluit en niet te moeilijk opengaat. Spijtig genoeg kwam mijn flacon gebroken aan maar gelukkig sluit hij nog wel goed en loopt er geen product uit.

Wet n Wild Photofocus FoundationAan de draaidop hangt een plastic applicator waarmee je de foundation op je hand of direct op je gezicht kan aanbrengen. Ik hou net iets meer van een pompje, maar dit systeem vind ik ook wel fijn.

Wet n Wild Photofocus FoundationOp mijn hand voelt de Wet n Wild Photofocus Foundation niet dik maar ook niet te lopend aan, net perfect in het midden. Wanneer ik hem heb geblend merk ik wel dat hij direct vrij mat opdroogt, veel tijd om hem aan te brengen heb je dus niet.

Wet n Wild Photofocus FoundationLinks heb ik geen make-up aan, enkel een primer. Rechts draag ik de Wet n Wild Photofocus Foundation over een primer.

Wet n Wild Photofocus FoundationOp deze foto’s draag ik de Wet n Wild Photofocus Foundation met concealer en poeder.

Wet n Wild Photofocus FoundationHier draag ik de Wet n Wild Photofocus Foundation samen met de rest van mijn make-up.

Wanneer ik de foundation aanbracht zag hij er vrij mat en droog uit. Ik wou mijn hele gezicht eerst niet helemaal afpoederen maar dat heb ik toch maar gedaan. Als ik klaar was met mijn volledige make-up was dat droge uitzicht al verdwenen en met een beetje setting-spray erover was het helemaal in orde.
De foundation heeft een medium tot full coverage en je kan hem dus opbouwen met verschillende laagjes. Mijn andere make-up, zoals concealer en bronzer, brengt heel mooi aan over de foundation.

De Wet n Wild Photofocus Foundation is zeker een goede foundation. Ik heb wel een paar andere foundations in mijn collectie die ik fijner vind maar ik zal hem zeker wel vaker gebruiken.

Je kan de Wet n Wild Photofocus Foundation voor €6,99 kopen op boozyshop.be.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 17/01/2018 / 14:12

    Ik heb deze ook besteld! Ben benieuwd hoe het bij mij gaat werken. Klinkt wel goed iig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *