L’Oréal Hydra Genius Aloë Water

L'Oréal Hydra Genius Aloë WaterDe L’Oréal Hydra Genius Aloë Water is de nieuwe moisturizer van L’Oréal. Een super hydraterende en waterachtige gel met aloë vera en hyaluronzuur. Hydra Genius bevat twee keer zoveel water als klassieke crèmes, daardoor wordt deze gel veel sneller door de huid opgenomen en heeft ze een frisse textuur die niet vettig of plakkerig aanvoelt. Je kan de L’Oréal Hydra Genius Aloë Water als dag- en nachtcrème gebruiken en zelfs ook in combinatie met andere hydraterende producten. Ondertussen gebruik ik deze moisturizer al een maand of twee dus ik kan je perfect vertellen wat deze met mijn huid heeft gedaan.

L'Oréal Hydra Genius Aloë Water L'Oréal Hydra Genius Aloë WaterL'Oréal Hydra Genius Aloë WaterDe L’Oréal Hydra Genius Aloë Water komt in een kartonnen doosje. Hierop kan je direct de belangrijkste informatie over deze gel vinden.

L'Oréal Hydra Genius Aloë WaterDe glazen flacon heeft een heel mooie appelblauwzeegroene kleur en is doorzichtig waardoor je makkelijk kan zien hoeveel product er nog in zit. Zo zie je ook direct de textuur van de Hydra Genius, een waterachtige gel.

L'Oréal Hydra Genius Aloë WaterOp de achterkant vind je de gebruiksaanwijzing. Je kan de L’Oréal Hydra Genius Aloë Water dus ’s ohtends en ’s avonds gebruiken en op de site van L’Oréal wordt ook aangegeven dat dit een perfecte primer voor onder je make-up is.

L'Oréal Hydra Genius Aloë WaterHet doseerpompje werkt heel fijn. Ik heb 3 pompjes nodig voor mijn hele gezicht en hals.

L'Oréal Hydra Genius Aloë WaterDe L’Oréal Hydra Genius Aloë Water is een waterachtige gel met een doorzichtige witte kleur. Ze ruikt heerlijk naar aloë vera en voelt heel verfrissend aan.

Deze moisturizer smeert heel gemakkelijk uit en wordt rap door de huid opgenomen. Eerst voelt ze een beetje plakkerig aan maar dat gaat al snel weg en dan voel je deze gel helemaal niet meer zitten. Mijn huid voelt fris en gehydrateerd aan en door die frisheid ben ik ’s ochtends ook rapper wakker. Ik gebruik de L’Oréal Hydra Genius Aloë Water namelijk alleen ’s ochtends als dagcrème onder mijn make-up. Voor het slapen gebruik ik liever een dikkere vette crème of zelfs een olie. Maar voor overdag werkt hij perfect en als primer doet hij het ook echt goed.

Ik gebruik de L’Oréal Hydra Genius Aloë Water nu een maand of twee, de flacon is voor ongeveer 4/5 leeg en ik heb er een nieuwe favoriete dagcrème bij. Sinds ik deze gebruik heb ik bijna geen puistjes meer gehad. Dat heb ik sowieso niet vaak maar af en toe kreeg ik toch zo’n grote gemene en die heb ik nu helemaal niet meer. De zwarte puntjes op mijn neus en kin zijn er wel nog altijd, maar toch ook een stukje minder. Andere kleine oneffenheden zoals bultjes op mijn huid heb ik ook niet meer gehad en over het algemeen ziet mijn huid er gewoon beter, gezonder en gehydrateerder uit.

Je kan de L’Oréal Hydra Genius Aloë Water voor €10,99 kopen bij Kruidvat of bij Di.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *