Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose WaterMario Badescu is bekend om zijn goede skincare. Deze Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water is dan ook meer een onderdeel van je skincare, dan van je make-up. Deze spray hydrateert de huid en geeft je een dewy skin. Ingrediënten zoals Aloë Vera, tijm, rozen, gardenia en bladderwrack (een soort zeewier) geven je huid energie een gezonde glow. Je kan deze facial spray gebruiken voor, tijdens of na je make-up of wanneer je helemaal geen make-up draagt.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water De Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water zit in een grote flacon, een heel grote. De flacon is van doorzichtig plastic, met een label op met de naam van het product. Net zoals de andere producten van Mario Badescu.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose WaterOp de achterkant vind je informatie over het product, zoals de gebruiksaanwijzing en de ingrediënten.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose WaterDit is een spray, dus natuurlijk heeft de flacon ook een spray kopje. Spijtig genoeg werkt die niet heel goed. Er komt niet echt een mist uit, maar meer druppels. Ik hou zelf van een fijne mist, die je gezicht wel nat maakt. Deze spray maakt je huid een beetje te nat, door de grote druppels die eruit komen.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose WaterOp de linkse foto draag ik al mijn make-up maar nog geen setting spray. Op de rechtse foto draag ik al mijn make-up en heb ik de Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water net aangebracht, dus je ziet dat mijn huid nog nat is.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose WaterOp deze foto heb ik de Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water als primer en als setting spray gebruikt.

Zoals ik in het begin al zei is dit meer een skincare product dan make-up. En dat merk ik ook wel. Een ‘echte’ setting spray zorgt ervoor dat je make-up langer en beter blijft zitten, en dat doet deze spray niet. Wanneer ik de Facial Spray als primer gebruik, merk ik wel dat ik helemaal geen last heb van droge plekjes en dat mijn foundation mooier aanbrengt. Als ik hem na mijn make-up gebruik wordt mijn huid dewy en krijg ik echt een glow. Het poederige van mijn make-up verdwijnt bijna helemaal maar mijn make-up blijft niet langer zitten.

Ik gebruik de Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water het liefst voor ik mijn make-up aanbrengt, na mijn primer, om mijn huid extra te hydrateren. Wanneer ik echt een full face draag, gebruik ik liever een andere setting spray die mijn make-up wel langer mooi houd. Maar wanneer ik gewoon bronzer en highlight draag en mijn wenkbrauwen bijteken (wat momenteel mijn dagelijkse routine is), gebruik ik deze wel als setting spray. Mijn make-up heeft het dan niet nodig om langer goed te zitten omdat ik bijna niets op heb. Ik vind het dan vooral geweldig dat de spray mijn huid zo’n mooie glow geeft.
Wanneer ik helemaal geen make-up draag, gebruik ik de Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water ook. Dan breng ik hem aan na mijn dagcrème en wanneer het warm is spray ik gedurende de dag nog een paar keer over mijn gezicht voor verfrissing.

Je kan de Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rose Water voor €13,50 kopen op beautybay.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *