Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic

De Pixi Glow Tonic is het best verkochte product van Pixi Beauty. Het is een toner met glycolic acid en verzachtende aloë vera (en nog verschillende andere gunstige ingrediënten) die dode huidcellen verwijdert en de huid er luminous en healthy laat uitzien. Ik heb al zo verschrikkelijk veel goeds gehoord over deze Pixi Glow Tonic en omdat mijn huid de laatste tijd een beetje slechter is wou ik deze heel graag proberen.

Pixi Glow TonicDe Pixi Glow Tonic komt in een oranje, beetje doorzichtige fles met een licht groene sticker erop met koperen details. Vrij simpel maar ik vind hem wel mooi. Ook vind ik het altijd handig wanneer je kan zien hoeveel product er nog in de fles zit.

Pixi Glow Tonic Pixi Glow TonicOp de achterkant vind je informatie over de Pixi Glow Tonic en ook de ingrediënten. Er staat ook een waarschuwing op het etiket dat je huid gevoeliger kan worden voor de zon door de alpha hydroxy acid die in het product zit en je dus zeker zonbescherming moet aandoen na het gebruik.

Pixi Glow TonicDeze Pixi Glow Tonic bevat 250ml en is ook het grootste formaat dat je kan kopen. Je hebt nog eentje van 100ml en van 15ml, die je dus makkelijker mee op vakantie kan nemen.

Pixi Glow TonicDe draaidop heeft dezelfde kleur als het etiket op de fles en wanneer je die eraf draait zie je een kleine opening waarmee je het product makkelijk kan dosseren.

Pixi Glow TonicDe Glow Tonic zelf is doorzichtig en voelt net ietsje dikker aan dan water.

De belangrijkste werking van deze toner is het (zacht) exfoliëren en zuiveren van de huid door middel van de glycolic acid in het product. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijdert en zal de bovenste laag van de huid nu bestaan uit nieuwe, gezonde huidcellen. Je huid krijgt onmiddellijk een frissere uitstraling. Dan doet de aloë vera zijn werking. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid na het exfoliëren verzacht en gehydrateerd wordt. Ginseng optimaliseert de gezondheid van de huidcellen en horse chestnut optimaliseert de bloedcirculatie door de huid. Witch hazel versterkt de huid en zorgt er dus voor dat fijne lijntjes en rimpeltjes minder opvallen.

Al die ingrediënten samen zouden ervoor moeten zorgen dat de huidcellen sneller vernieuwd worden en rimpeltjes, littekens en andere imperfecties minder zichtbaar worden. Ook zou de huid er stralender en gezonder moeten uitzien en zouden je poriën verkleinen. Puistjes en andere onzuiverheden zouden ook sneller weggaan.

Het is de bedoeling dat je de Pixi Glow Tonic na het reinigen van je huid, net voor je dag- of nachtcrème aanbrengt. Gewoon een beetje product op een wattenschijfje aanbrengen en daarmee over je gezicht gaan.

Ik gebruik de Pixi Glow Tonic nu een aantal weken en ik merk wel degelijk een verschil aan mijn huid. Normaal stapelen de dode huidcellen zich heel hard op rond en op mijn neus en daar heb ik nu eigenlijk geen last meer van. Ook had ik last van kleine onzuiverheden en mee-eters op mijn kin en een beetje op mijn voorhoofd en dat is nu ook minder. Ik krijg ze nog wel steeds, maar ik merk dat het er toch minder zijn en dat ze rapper weer weg zijn. Ik exfoliëer mijn huid 3 à 4 keer per week en dat doe ik nu nog steeds, maar ik merk wel dat het niet meer zo hard nodig is (vooral op mijn neus).

Ik ben heel tevreden over dit product en ik ben blij dat ik eindelijk iets gevonden heb waardoor mijn huid een beetje rustiger wordt.

Je kan de Pixi Glow Tonic voor £18 (ongeveer €20) kopen op cultbeauty.co.uk.

XOXO Jerka

2 comments
  1. Echt een fijne blog! Bezoek hem al een tijdje, maar wilde het toch nog even zeggen. (;

    1. Dankjewel! Altijd leuk om te horen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *