St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamSinds ik niet meer elke dag foundation of concealer draag, maar wel een paar onzuiverheden heb, ben ik een andere plossing gaan zoeken. Ik was aan het rondkijken op beautybay en zag dat de St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream afgeprijsd was. Een self tan product voor je gezicht en een dagcrème in één. Een bruine, sunkissed glow klinkt altijd wel goed maar wanneer mijn huid een beetje gebruind is vallen mijn onzuiverheden veel minder op. Eigenlijk de perfecte oplossing dus!

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamDe St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream zit verpakt in een wit kartonnen doosje met zwarte tekst. Een vrij simpele verpakking maar wel mooi!

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamOp de achterkant en zijkant van het doosje vind je informatie ove het product en hoe je deze cream het best kan aanbrengen.

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamDe tube zelf is ook wit, met dezelfde tekst als op het doosje, en heeft een zwarte klikdop.

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamOp de achterkant vind je nog eens de instructies voor het aanbrengen.

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamDe klikdop opent en sluit makkelijk en je kan met dit systeem makkelijk doseren.

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamDe St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream is een vrij lopende en lichte cream. Hij voelt ook heel verfrissend aan en ruikt heerlijk!

Volgens St. Tropez is dit niet alleen een product voor een bruinere tint, maar bevat  deze cream ook verschillende ingrediëntzn die echt een meerwaarde zijn voor de huid. Aloë vera en anti-oxidanten, zoals vitamine E, zorgen ervoor dat deze dagcrème je huid hydrateerd en zachter maakt.
De St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream trekt diep in de huid waardoor de natural summer tan die dit product aan je huid geeft langer blijft en er natuurlijk uitziet.

Ik heb geen foto’s gemaakt van mijn gezicht voor en na omdat het moeilijk is om die verschillen vast te leggen. Maar je ziet wel zeker een verschil in real life. Ik merkte zelf niet echt of dit product wel iets deed na een paar dagen maar dan kreeg ik de opmerking van vrienden dat ik er zo bruin uitzag en of ik misschien onder de zonnebank was geweest. Dus als zelfbruiner doet deze St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream zeker zijn werk. De bruine kleur ziet er ook heel natuurlijk en glowy uit.

Als dagcrème doet hij voor mij net niet genoeg. hij hydrateerd wel, maar gewoon niet genoeg voor mij. Ik draag de St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream vooral op dagen dat ik geen make-up draag, zo’n 3 dagen per week ongeveer. Dat is voor mij ook zeker genoeg om de bruine kleur te behouden.

Ik ben blij met deze self tan cream. Hij doet zijn werk en helpt mij om mijn onzuiverheden te camoufleren zonder foundation of concealer te dragen.

St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face CreamJe kan de St. Tropez Gradual Tan Classic Everyday Face Cream voor €12,95 kopen op beautybay.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *