Adidas Originals Superstar

Adidas Originals SuperstarToen ik een jaar of 11 was had ik Adidas Originals Superstar sneakers. Ze waren wit en roze en ik droeg ze elke dag tot ze helemaal uit elkaar vielen. Ik vond het super jammer dat ze kapot waren en ik die mooie sneakers niet meer kon dragen. Nu, tien jaar later, heb ik nieuwe Superstars gekocht. Ze zijn weer helemaal in en ik vind ze nog steeds zo mooi! Ik kocht de witte Superstars met zwarte en gouden details. En ook op dit paar sneakers ben ik helemaal verliefd!

Adidas Originals Superstar Adidas Originals SuperstarDe Adidas Original Superstar sneakers komen in een fel blauwe schoendoos.

Adidas Originals Superstar Adidas Originals Superstar Adidas Originals SuperstarDe typische Adidas strepen zijn zwart, net zoals het stukje achteraan de schoen en de rest is wit met een paar super leuke gouden details.

Adidas Originals SuperstarDeze sneakers voelen in het begin vrij stijf aan. Ze hebben zeker een aantal dagen nodig om in te lopen. Maar wanneer dat gebeurd is, zitten ze echt goddelijk! Ik kan uren en uren op deze schoenen lopen zonder pijnlijke voeten of blaren te krijgen. De binnenkant is ook heel zacht waardoor je eigenlijk niet eens sokken moet aandoen. Wel begin ik snel te zweten in deze sneakers.
Een nadeel aan deze sneakers is dat ze niet zo mooi blijven als je ze vaak aandoet. Ik vind zelf dat ze niet mooi oud worden en daar kan je eigenlijk niets tegen doen. Omdat ze wit zijn zullen deze schoenen ook heel makkelijk vuil worden, wat wel tijdelijk op te lossen is door ze vaak te wassen, maar niet alle vlekken zullen er af blijven gaan. Ik weet niet hoelang deze sneakers mee zullen gaan, maar ik denk wel dat ik ze gewoon weer opnieuw koop wanneer ze er te vies uit gaan zien.

Adidas Originals SuperstarSamen met mijn All Stars en Nike Air Force 1 sneakers zijn deze Adidas Originals Superstar sneakers mijn favoriet. En sinds ik deze heb, wat nu iets langer dan twee weken is, heb ik bijna geen andere schoenen meer gedragen!

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *