Nike Air Force 1

Nike Air Force 1Ik loop 24/7 rond op mijn zwarte Converse All Stars en ze zijn dringend aan vervanging toe. Maar na meer dan een jaar op dezelfde schoenen rond te lopen had ik wel eens zin in iets anders. Ik ging opzoek naar sneakers en kwam uit bij de Nike Air Force 1 sneakers in zwart. Ik vond ze direct prachtig maar natuurlijk waren ze uitverkocht in mijn maat. Na een paar weken wachten waren ze eindelijk weer in voorraad en bestelde ik ze direct. Ik deel vandaag graag mijn nieuwe liefdes met jullie!

Nike Air Force 1 Nike Air Force 1Ik koos voor de lage versie in het zwart. De Air Force 1 sneakers zijn heel populair in het wit en ook de high top versie is geliefd bij velen, maar de zwarte lage sneakers zijn meer iets voor mij. Die keuze was dan ook snel gemaakt.

Nike Air Force 1Het enige niet zwarte aan deze sneakers is het kleine zilveren plaatje onderaan bij de veters.

Nike Air Force 1 Nike Air Force 1Ik vind alle details echt geweldig! De sneakers zien er heel stoer en ook vrij mannelijk uit, maar dat vind ik juist leuk. Daardoor passen ze ook goed bij 90% van mijn kledingkast.

De Nike Air Force 1 sneakers zijn heel stevig en je moet ze een tijdje inlopen voor ze ook echt comfortabel zitten. Ik heb nu nog last omdat de bovenkant van de flap onder de veters tegen mijn huid schuurt, maar hopelijk is dat na een week of twee opgelost. Door de dikke zool voelt het echt alsof je op wolkjes loopt!

Nike Air Force 1Ik ben super blij met deze sneakers en draag ze al een paar dagen non stop. Maar of ze mijn trusty All Stars kunnen vervangen, daar ben ik nog niet helemaal zeker van.

Ik heb de Nike Air Force 1 sneakers bij sarenza.be gekocht voor €64,99. Gelukkig heb ik kleine voeten waardoor ik de kindermaat kan kopen, dan zijn ze een stuk goedkoper!

XOXO Jerka

3 comments
  1. Ze zijn mooi! Ik heb ze in het wit. Moest jij er ook aan wennen eerst?

    1. De eerste paar dagen voelden ze een beetje hard en stijf aan, maar na een paar dagen was dat weg en nu lopen ze echt heel comfortabel vind ik!

  2. Ik heb ze vandaag binnen gekregen de witte.
    Moet er nog wel even aan wennen. Vooral aan de bovenkant bij de flap doen ze beetje pijn.
    Kwestie van inlopen denk ik.
    Ik ben er verliefd op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *