Latest Instagram Fashion Trends

Latest Instagram Fashion TrendsAls je dagelijks op Instagram te vinden bent is het je waarschijnlijk al opgevallen wat de laatste trends zijn, qua make-up en fashion. Die veranderen natuurlijk om de zoveel tijd maar momenteel zie je veel petjes, nude kleuren, oversized hoodies, bomber jackets en kleding met patches op. Ik vind deze huidige trends helemaal geweldig, omdat het gewoon zo simpel is en daar hou ik van! Een tijdje geleden gaf ik al aan dat ik graag meer over fashion wou gaan schrijven en dit Latest Instagram Fashion Trends artikel is daar een goed begin voor!

Latest Instagram Fashion TrendsHet weer is echt rot de laatste dagen. De zon is nergens te zien, er is super veel wind en het regent de ganse dag. Een jas is dus zeker geen overbodige luxe! Maar een jas is niet altijd even fashionable en ik vind het zelf niet leuk dat die jas mijn hele outfit bedekt. Ik ga dus graag op zoek naar een goede, mooie jas die mijn outfit iets extra geeft. Deze bomber jackets zijn daar perfect voor. Je ziet ze overal op Instagram en ze houden de wind en regen goed tegen.

Latest Instagram Fashion TrendsJeans jasjes en lederen jasjes zullen volgens mij nooit out of style gaan. Deze zie je ook gewoon altijd op Instagram passeren. Ze passen bij elke outfit en zolang het niet vriest en je een warme sjaal hebt kan je deze ook bij het huidige weer dragen.

Latest Instagram Fashion TrendsMaar de laatste tijd valt het op dat die basic jasjes een upgrade hebben gekregen. Namelijk patches. Persoonlijk vind ik dit echt een super trend. Het maakt zo’n simpel jasje speelser en stoerder, perfect voor mij! Die patches vind je niet alleen op jassen, maar echt op alles. Je kan zo’n patches ook apart kopen en je oude kledingstukken een nieuwe look geven door ze er zelf op te naaien.

Latest Instagram Fashion TrendsPetjes zijn een trend waar je niet meer naast kan kijken. Je vind ze tegenwoordig in alle kleuren, in verschillende stoffen, met een qoute of leuke print er op. Heel fashionable en ook heel handig. Wanneer het regent zet je een petje op en je haar word niet meer zo nat of wanneer je een bad hair day hebt zet je er eentje op je hoofd en niemand die het merkt.

Latest Instagram Fashion TrendsWat mij ook opvalt is dat de meeste Instagram influencers het qua dagelijkse kleding heel casual en comfy houden. Een simpele skinny jeans met een oversized hoodie of sweatshirt. Again, een trend die mij op het lijf geschreven staat.

Latest Instagram Fashion TrendsEn dan nog een gouden draad die je in al de bovenstaande trends terug vind, de nude kleuren. Die zijn niet alleen populair in make-up, zoals lipstick en oogschaduw, maar ook in fashion. Denk aan zacht roze, grijs, licht bruin, beige, … Als het maar nude is!

Als je je nu afvraagt waar je deze Latest Instagram Fashion Trends makkelijk kan vinden, neem dan zeker eens een kijkje op Esprit.nl, daar komen alle bovenstaande afbeeldingen van en ze zijn echt heel goed mee met de laatste nieuwe trends! Om het makkelijker te maken kan je ook op de afbeeldingen klikken, dan ga je onmiddellijk naar de juiste categorie op de website.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *