Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses

Quay x Desi Perkins High Key SunglassesSinds ik lenzen heb en niet meer elke dag een bril moet dragen, kan ik geen genoeg krijgen van zonnebrillen. Omdat ik een vrij lang hoofd heb, kan ik niet veel modellen dragen, omdat ze er dan een beetje raar uitzien. Een model dat ik wel kan dragen en dat ik zelf ook heel mooi vind, is de aviator style. Desi Perkins kwam in juni vorig jaar uit met haar eigen zonnebrillen samen met het merk Quay. En welk model bracht ze uit in deze collectie, yes super mooie aviator zonnebrillen, die ik moest hebben. Namelijk de Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses. Ik ben een beetje laat met deze post want ik heb de zonnebrillen ondertussen al sinds augustus vorig jaar. Maar ik wou ze toch even met jullie delen omdat ik ze nog steeds geweldig vind!

Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key SunglassesDe High Key sunglasses komen ik een vrij stevige pouch van dikke, zwarte stof met gouden details. Ik bewaar de zonnebrillen hierin en doe ze ook gewoon zo in mijn handtas.

Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key SunglassesDe Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses zijn er in drie kleuren: goud, zwart en blauw. Ik heb zelf de goude en zwarte. De blauwe is ook prachtig maar die is later uitgekomen dan deze, daarom dat ik hem niet heb.

Zoals je kan zien de High Keys vrij simpel. Maar dat vind ik er juist zo mooi aan. De kleine subtiele details, zoals je driehoekjes onderaan en aan de zijkant van de glazen maken deze zonnebril toch net iets anders dan een gewone aviator style. Op het linkse glas staat ook in het wit, heel klein, Quay geschreven.

Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key SunglassesAan de binnenkant van de zonnebril staat Quay x Desi en aan de andere kant High Key, wat dus het model van deze zonnebril is.

Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses Quay x Desi Perkins High Key SunglassesOp de bovenstaande foto’s kan je goed zien dat de High Keys niet gebogen zijn zoals de meeste aviator modellen, maar juist bijna helemaal recht. Er zullen wel verschillende mensen zijn die dit niet mooi vinden maar ik vind dit zelf echt geweldig!

Quay x Desi Perkins High Key SunglassesDe High Keys zijn ook oversized. Ze zijn echt vrij groot. Ik heb zelf geen heel groot gezicht en ik heb ook al verschillende opmerkingen gekregen dat de zonnebrillen te groot zijn voor mij, maar dat is juist de bedoeling en ik vind het zelf mooi. Ze zien er stoer uit, niet te girly want dit model is ook voor mannen en de glazen zijn gespiegelt, wat denk ik mijn favoriete ding is aan de High Keys.

Ik heb nog nooit ‘dure’ zonnebrillen gehad. En daarmee bedoel ik dat ik nog nooit meer dan €15 heb uitgegeven aan een zonnebril. Maar ze gaan zo rap stuk en zien er allemaal vrij normaal uit. Toen ik de High Keys zag wist is direct dat ik deze twee kleuren wou ookal zijn ze in mijn ogen vrij duur. Ze zijn het geld echt waard!

In deze video van Desi laat ze haar hele collectie zien en geeft ze ook meer uitleg over dit model.

Quay x Desi Perkins High Key SunglassesJe kan de Quay x Desi Perkins High Key Sunglasses voor €49,95 kopen op buddha-ibiza.nl.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *