New Makeup Storage

New Makeup StorageThe moment has come, de lade in mijn Malm vanity is vol! Het werd dus tijd om naar extra opbergruimte te zoeken voor mijn make-up. Ik dacht er al langer aan om clear acrylic lades te kopen maar ik had geen idee waar ik die kon vinden. Na een avondje zoeken kwam ik uit op amazon en daar bestelde ik mijn nieuwe make-up storage!

New Makeup StorageNew Makeup StorageOver mijn vanity en make-up hoekje schreef ik hier al eerder iets. Dat is ongeveer een jaar geleden en ondertussen in mijn make-up collectie vrij veel gegroeid. Zoveel dat ik dus een plaats meer had om alles op te bergen! Ik kocht daarom twee clear cubes met elk drie lades en nog een aparte acrylic opberger om mijn dagelijkse make-up in te steken.

New Makeup StorageHier zie je mijn dagelijkse make-up en tools. In deze opberger is er ook vrij veel plaats voor lipsticks, handig want ik wil vaker lipstick gaan dragen.

New Makeup StorageDit bakje is eigenlijk bedoelt voor wattenstaafjes maar het leek mij perfect voor liquid lipsticks en lipliners in op te bergen. Deze vond ik toevallig bij de Action.

New Makeup StorageBovenop mijn clear cubes staan mijn setting sprays en een beetje skincare producten. Ook heb ik mijn gezichtskwasten die ik niet zo vaak gebruik hier gezet.

New Makeup StorageIn de eerste lade zitten mijn highlighters, mijn favoriete make-u product! Rechts zie je Becca Pearl en Champagne Pop. In het midden Mary-Lou Manizer van The Balm en daarboven de Golden Lights highlighter van Makeup Revolution. Links zie je Soft & Gentle van MAC en daarboven een prachtig gezichtspoeder van Guerlain met heel subtiele glitters in. Ik draag bijna elke dag een andere highlighter, daarom staan deze niet bij mijn dagelijkse make-up.

New Makeup StorageIn de tweede lade zit een blush palette en een bronzer palette van Morphe. Ook zie je een bronzer van Guerlain en daarboven Luminoso van Milani. Ik draag niet elke dag blush maar als ik het draag gebruik ik meestal Luminoso of het Morphe blush palette.

New Makeup StorageIn de derde lade zit het Kat Von D Shade Light Contour palette. Deze gebruik ik ook dagelijks maar paste niet meer in het bakje voor mijn dagelijkse make-up. Hier zit ook een highlighter palette van Makeup Revolution in. Deze wil ik eigenlijk ergens anders leggen omdat ik deze niet vaak gebruik, maar dan moet ik eerst mijn grote lade herindelen zodat deze daar terug in kan.

New Makeup StorageIn de vierde lade zitten al mijn Colourpop oogschaduws. Het KathleenLights Where The Night Is en Where The Light is oogschaduw quad en daarnaast het KaePop quad, die verpakking heb ik weggedaan omdat die er niet meer bij paste. De nog verpakte oogschaduw is Sequin.

New Makeup StorageIn de vijfde lade zitten mijn losse oogschaduws, een paar MAC Pigments en glitters, een mini Z-palette en het MAC Burgundy Times 9 palette dat prachtig is!

New Makeup StorageIn de laatste lade zitten bijna al mijn valse wimpers. Ik heb nog een opbergdoosje van House Of Lashes waar mijn al gebruikte lashes in zitten maar die paste hier spijtig genoeg niet meer bij.

New Makeup StorageVoorlopig is dit de nieuwe indeling voor mijn make-up maar ik ben er vrij zeker van dat dit binnenkort nog gaat veranderen. Ik heb een week geleden grote kuis gehouden in mijn make-up collectie en nu wil ik graag mijn grote lade nog opnieuw indelen. Als ik blij ben met alles neem ik misschien wel een make-up stash video op!

XOXO Jerka

7 comments
  1. Vanwaar komt het gouden ‘bekertje’ waar je oogkwasten in staan?
    Hele leuke manier op je make-up op te bergen vind ik!

    1. Dat is eigenlijk een pennenhouder die ik jaren geleden heb gekocht en zelf goud heb gespoten. De winkel bestaat nu helaas niet meer dus je kan hem niet meer kopen…

  2. Een aparte kamer voor al je make-up – zou dat geen goed idee zijn!

    1. Dat wil ik inderdaad heel graag :p misschien als ik alleen ga wonen dat ik dat kan doen!

  3. Wauw, wat een prachtig en fijn hoekje om jezelf op de maken. Ook bewaar je je spulletjes heel erg handig, hier kan ik zeker inspiratie uithalen.

  4. Heel mooi! Ziet er super netjes uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *