New Phone Huawei P8

New Phone Huawei P8It has happend, mijn oude vertrouwde gsm is kapot! Ik had al een tijdje de HTC Desire 816 waar is super blij mee was. Hij was groot, 5.5″ namelijk wat ik echt geweldig vond. Ik had hem al een paar keer laten vallen (zoals iedereen wel eens doet) maar hij ging nooit kapot. Tot een week of twee geleden… Ik was mijn make-up aan het doen en terwijl ik mijn gsm wil insteken om op te laden, laat ik hem vallen. Het scherm was niet eens gebarsten, het was gewoon helemaal zwart. Ik kreeg nog berichten en het meldingslampje brandde nog gewoon, maar op mijn scherm was er niets te zien.

Ik was er al een tijdje over aan het denken om een nieuwe gsm te kopen, omdat mijn HTC maar 8GB geheugen had (wat echt weinig is) en die helemaal vol stond. Ik kon geen apps meer downloaden en zelfs geen apps meer updaten wat echt heel irritant was. Maar voor de rest was er niets mis mee dus ik twijfelde heel hard of ik wel een nieuwe zou kopen. Toen hij kapot ging was die keuze natuurlijk wel snel gemaakt en diezelfde avond had ik al een nieuwe gsm besteld.

New Phone Huawei P8En dat werd de Huawei P8. Hij heeft een geweldig design maar is spijtig genoeg ‘maar’ 5.2″ wat voor mij echt wennen is omdat mijn vorige gsm zo groot was. Maar voor de rest hou ik echt van deze telefoon! Hij is echt heel mooi, heeft 16GB geheugen en geweldige camera kwaliteit.

New Phone Huawei P8Ik heb er nu gewoon een doorzichtig hoesje om zitten, omdat ik deze gsm echt mooi vind.

New Phone Huawei P8Ik ben super blij dat ik eindelijk meer geheugen heb en meer apps kan downloaden. Ook is deze gsm veel sneller dan mijn vorige. Je kan kiezen uit heel veel verschillende thema’s waardoor je eigenlijk constant het uitzicht van de verschillende icoontjes enzo kan veranderen, wat ik heel leuk vind!

Ik vind het jammer dat ik afscheid moest nemen van mijn grote HTC maar ik ben ook héél blij dat ik deze nieuwe Huawei P8 heb!

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *