Instagram Lately #1

Instagram Lately #1Ik heb een tijdje elke week een photo diary gepost, maar ben daar ondertussen al een tijdje mee gestopt omdat ik eigenlijk niet zo’n interessante dingen doe, haha. Maar sinds kort ben ik veel actiever op Instagram en zag op verschillende blogs Instagram diary’s. En daar wil ik ook graag mee beginnen! Ik zal dus vanaf nu af en toe mijn Instagram foto’s delen op mijn blog met er een beetje uitleg bij. Ook wil ik vandaag een beetje praten over een grote verandering, namelijk mijn lay-out die veranderd is!

Instagram Lately #11. Dit is Snoop, mijn lieve hond. Ik moest in december een weekje op de hond gaan passen omdat mijn papa op vakantie ging. 2. Still in love with dutch braids! 3. Ik ging nog eens langs bij mijn zus en mijn kleine nichtje. Ze wou de hele tijd op mijn gsm naar haar zelf kijken en ik heb toen super grappige foto’s gemaakt. Mijn zus heeft trouwens een heel leuke mommy blog, livingwithemily.be.

Instagram Lately #14. Casual selfie met mijn favoriete trui van dit moment. Komt van de mannen h&m! 5. Deze foto maakte ik ook bij mijn zus. Mijn mama kon maar niet stoppen met foto’s trekken van mijn nichtje. 6. Another selfie… Met een super mooie blouse van romwe waar ik binnenkort iets meer over ga schrijven denk ik.

Instagram Lately #17. You will never regret being kind! 8. Nog een selfie met dutch braids en MAC Spice op mijn lippen. Ook zie je dat mijn wenkbrauwen hier anders zijn. Ik ben ze nu al ongeveer 3 weken aan het laten uitgroeien en ze zijn nu eindelijk bijna hoe ik ze wil!

Zoals je misschien al gemerkt hebt, ziet mijn lay-out er sinds een paar dagen helemaal anders uit. Ik was mijn oude lay-out al een tijdje beu en zat ook een beetje in een inspiratieloze periode. Ik ontdekte Pipdig, een site waar je verschillende WordPress en Blogger themes kan kopen en ik werd helemaal verlieft op het thema Aruba Nights. Na een beetje nadenken, want zo’n thema kost wel een beetje geld, heb ik het toch maar gedaan en ik ben nu zo blij met mijn blog! Ik heb ook weer genoeg inspiratie en een paar leuke ideetjes in mijn hoofd die je binnenkort zeker voorbij zal zien komen.

XOXO Jerka

2 comments
  1. Wat een mooie foto’s, op die laatste foto zijn jou wenkbrauwen echt heel mooi. Ik snap dat ze zo bijna zijn hoe je wilt 😀

    1. Thanks! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *