Another Life Update

Another Life UpdateHello loves! Het is weer al veel te lang geleden dat ik nog iets gepost heb en daar wil ik graag een beetje uitleg bij geven. De laatste 3 maanden heb ik het heel druk gehad met verschillende jobs en verhuizen. Yes, ik woon sinds december samen met mijn vriend! Het is fantastisch maar er is veel meer werk bij komen kijken dan ik eerst dacht en daarom heb ik gewoon helemaal geen tijd gehad om andere dingen te doen.

Als eerste het minder leuke nieuws. Ik heb in de laatste 8 maanden 4 verschillende jobs gehad en spijtig genoeg zit ik sinds een week weer thuis. Ik ben wel hard aan het zoeken naar iets nieuw want nu ik alleen woon heb ik natuurlijk wel centjes nodig! Het liefst van al zou ik nu willen beginnen met mijn eigen bedrijfje, nagels en make-up doen maar dat is een heel grote stap waarvoor het nu niet het beste moment is denk ik.

Dan de verhuis. Ik woon nu bijna een maand samen met mijn vriend en alles gaat hier heel goed op ons appartementje. Alles is nog niet volledig in orde, de eettafel en stoelen moeten nog in elkaar gezet worden en we moeten nog een beetje gewoon worden aan alles maar voor de rest is het fantastisch om eindelijk ons eigen thuis te hebben. Ik heb de logeerkamer omgetoverd tot mijn beautykamer waar ik ook echt heel blij mee ben en daar kan ik binnenkort video’s gaan opnemen en kan ik mijn apparatuur om foto’s te maken gewoon laten staan en moet ik alles niet elke keer opruimen en opbergen.

Verder ben ik de laatste maanden ook veel bezig met fitnessen. Er zijn al een paar kilo’s af en ik ben ook al veel sterker en voel me gewoon veel beter. Sinds vorige week ben ik met een nieuw schema begonnen dat vooral focust om cardio, benen en poep. Daarvoor deed ik heel veel krachttraining en bijna geen cardio maar ik merkte dat ik niet super veel resultaat zag omdat er gewoon nog te veel vet in de weg zit. Nu ga ik dus een paar weken (of maanden, valt te zien welke resultaten ik krijg) 2x per week cardio doen, 2x per week benen en poep trainen en 1 of 2x per week krachttraining doen en dat is dan vooral armen, borst, schouders en rug. Als jullie geïnteresseerd zijn in mijn schema en mijn resultaten laat dan zeker iets weten dan kan ik daar ook af en toe een update over geven.

Another Life UpdateMentaal gaat het ook veel beter met mij. Ik ben veel gelukkiger de laatste maanden, heb bijna geen last meer van erge angstaanvallen en ik weet nu wel ongeveer hoe ik met mijn angststoornis moet omgaan. Alles is dus goed! Nu alleen terug beginnen bloggen en eindelijk eens verder gaan met Youtube.

Hebben jullie de laatste tijd grote verandering meegemaakt?

XOXO Jerka

1 comment
  1. Ben blij dat er eindelijk terug artikelen zijn! Was al ongerust :)! Ik ben wel geinteresseerd in je schema. Veel succes bij het zoeken van een job, hopelijk vind je snel 1! x Valérie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *