Life Update

life updateHello darlings, long time no see! Ik weet het, maar er is wel een goede reden voor. Ik heb namelijk werk gevonden! Ondertussen ben ik al twee weken bezig en ik ben echt verschrikkelijk blij dat ik eindelijk mijn eigen centjes verdien. Het is maar een job in een call center, maar het is iets! Zeker ook goed om mee te beginnen als eerste werkervaring.

Ik blijf natuurlijk wel rustig verder zoeken naar een job in de beautywereld en ik wil ook rustig beginnen met het opbouwen van een klantenbestand om te freelancen.

Dat is dus de reden waarom het zo stil is op de blog en social media. Het is echt even zoeken om dit allemaal te combineren met een full time job en een sociaal leven. Er zijn de laatste maanden ook grote dingen veranderd in mijn persoonlijke leven, daar wil ik liever niet te diep op ingaan maar nu gaat alles wel weer oke met mij.

Nu alles weer rustig is en ik dit ‘nieuwe leven’ een beetje gewoon ben, zal er hier wel meer verschijnen. Ik ga gewoon bloggen wanneer het mij uitkomt en wanneer ik er zin in heb. Ik heb wel een hele grote bestelling van Beautybay ontvangen met geweldige producten en daardoor krijg ik heel veel zin om weer reviews te maken. Ik heb dit weekend al foto’s gemaakt dus nu moet ik gewoon de tijd vinden om te schrijven.

De plannen voor het volgende jaar zijn hopelijk alleen gaan wonen wanneer ik een vast contract krijg, sparen, verdergaan met bloggen en Youtube en hopelijk naast mijn vaste job ook af en toe freelancen als make-up artist.

En oh ja, zoals jullie misschien al wel gezien hebben, heb ik spijtig genoeg de top 5 van de NYX FACE Awards niet gehaald. Er waren gewoon zoveel getalenteerde artists die het zeker en vast verdienen om die titel te winnen! Ik ben blij en ook trots op mezelf dat ik het gedaan heb en toch de top 20 heb gehaald. Dankjewel ook aan iedereen die gestemd heeft!

Zo, een kleine life update! Je kan dus zeker weer reviews verwachten en hopelijk ook een beetje meer actie op Youtube en Instagram. See you soon!

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *